За Клас олио

„Клас Олио“ ЕАД е едно от водещите дружества в хранително-вкусовата индустрия. Основана през 2001 година, днес компанията е структуроопределящ фактор в маслодобивната промишленост, доверен партньор на българското земеделие и утвърден международен доставчик с впечатляваща пазарна география.

Основните дейности на дружеството са: изкупуване и преработка на маслодайни семена; производство на сурови и рафинирани масла; производство на съпътстващи продукти – шрот, мастни киселини и др., както и осъществяване на вътрешно- и външнотърговска дейност с произвежданите от дружеството продукти.

Капацитет на производство

Към момента компанията разполага с производствен капацитет за преработка на 150 хиляди тона маслодайни семена – слънчоглед и рапица годишно.

Качество на продукцията

Благодарение на висококачественото си производство, Клас Олио заема водеща позиция не само на територията на ЕС. Дружеството е добре познато на пазарите в Китай, ОАЕ и Африка. Отговорни пред всички световни стандарти за качество продължаваме една дългогодишна традиция в отношенията си с водещи световни вериги – лидери в областта на търговията с бързооборотни хранителни стоки.